MERELLINEN juhlatila

upeat puitteet
tilaisuuksiin

 
 

Fåfänga Paviljonki sijaitsee kauniilla paikalla meren äärellä Fåfängan niemessä. Upea paviljonki tarjoaa hienot puitteet yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Pihapiirissä on myös perinteinen tanssilava. Ainutlaatuisessa ympäristössä on aivan lähellä Merijakamon vierasvenesatama, Löylymestarin sauna, maauimala, kesäterassi ja leirintäalue.

IMG_20190318_112421.jpg


Juhlatila

Paviljongin alakerrassa on monipuolinen juhlatila. Tila sopii perhejuhliin, yritystilaisuuksiin ja koulutuksiin. Juhlatilaan mahtuu tilaisuudesta riippuen 50-70 henkilöä.

Saunatilat

Fåfänga Paviljongissa on omat saunatilat, jotka lämmitetään tilauksesta yksityiskäyttöön. Saunatilat ovat sopivan kokoiset noin 15 saunojalle. Saunalla on myös poreallas mahdollisuus.

Tanssilava

Tanssilava voidaan ottaa käyttöön juhlissa ja tapahtumissa.

vuokrattava huoneisto

Fåfänga Paviljongin kattohuoneisto tarjoaa uniikin tavan yöpyä Raumalla. Huoneisto sijaisee lähellä Otan hiekkarantaa, Löylymestaria, Merijakamoa ja kesäteatteria, osoitteessa Suvitie 4. Matkaa Rauman keskustaan on 3 km. Huoneisto käsittää kaksi makuuhuonetta, keittiön, olohuoneen, suihku- ja wc-tilat sekä upean kartanomaisen miljöön. Huoneisto on ilmastoitu ja vuodepaikkoja on neljälle (kysy lisävuodemahdollisuudesta).

Hinta 196€/yö (sis. alv 10%)
Varaustiedustelut: info@merijakamo.fi tai yhteydenottolomakkeella.

fåfänga, yöpyminen raumalla
fåfänga
 
 

Fåfängan paviljonki on avoinna tilauksesta.