Jun
7
to Jun 9

RACE WKND RAUMALLA 7.-9.6.2019

RACE WKND RAUMALLA

Kilpailuviikonloppu on kokonaisuudessaan kilpailijoiden kannalta kaksipäiväinen tapahtuma.

RaceWKND! -tapahtuma alkaa perjantain katsastuksilla ja päättyy sunnuntaina. Tarkennetut ja yksityiskohtaiset ohjeet osoitteessa www.racewknd.fi. Veneiden katsastukset aloitetaan siis jo perjantaina, jotta kilpailuviikonloppu voidaan viedä tehokkaasti läpi. Paikalle saa toki tulla vasta kilpailupäivän aamuna, jolloin katsastukset jatkuvat, mutta suositeltavaa on tulla jo edellisenä päivänä. Näin pystymme yhdessä varmistamaan aikataulussa pysymisen. Virallisesti kilpailuviikonloppu alkaa kuljettajan osalta ilmoittautumisesta paikan päällä ja päättyy palkintojen jakoon, sekä mahdolliseen lehdistötilaisuuteen.

Kilpailuviikonloppu on lähtöjen osalta kaksipäiväinen ja muodostuu SJ-10, GT-15, GT-30 ja F4 luokissa neljästä startista, joista kisastartteja on päivittäin kaksi kutakin veneluokkaa kohden, eli yhteensä 8kpl. Viikonlopun aikana ajetaan siis yhteensä 16 lähtöä, vapaita harjoituksia sekä mahdolliset näytösajot mm. vesijeteillä ja e-foilingilla.

LUE LISÄÄ Rauman viikonlopusta TÄÄLTÄ.

race wknd rauma
race wknd rauma
View Event →
Jun
6
7:00 PM19:00

Salsa open air 6.6.2019

Ennen viikonlopun Race WKND:iä ehdimme nauttia Salsa Open Air tunnelmista. Nautitaan kuubalaisesta musiikista ja rennosta meiningistä uudella isolla terassillamme torstaina 6.6 klo 19-21. 

Tanssi yksin tai yhdessä juuri niin kuin haluat. Pieniä opetustuokioita illan aikana.
Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma. Pistäkäähän tapahtuma jakoon! (säävaraus)
Vamos a bailar salsa! 

Salsa music and dance in an open air at Suvitien Merijakamo this Thursday 6.6 at 19-21. Free event!View Event →