Back to All Events

RACE WKND RAUMALLA 7.-9.6.2019


RACE WKND RAUMALLA

Kilpailuviikonloppu on kokonaisuudessaan kilpailijoiden kannalta kaksipäiväinen tapahtuma.

RaceWKND! -tapahtuma alkaa perjantain katsastuksilla ja päättyy sunnuntaina. Tarkennetut ja yksityiskohtaiset ohjeet osoitteessa www.racewknd.fi. Veneiden katsastukset aloitetaan siis jo perjantaina, jotta kilpailuviikonloppu voidaan viedä tehokkaasti läpi. Paikalle saa toki tulla vasta kilpailupäivän aamuna, jolloin katsastukset jatkuvat, mutta suositeltavaa on tulla jo edellisenä päivänä. Näin pystymme yhdessä varmistamaan aikataulussa pysymisen. Virallisesti kilpailuviikonloppu alkaa kuljettajan osalta ilmoittautumisesta paikan päällä ja päättyy palkintojen jakoon, sekä mahdolliseen lehdistötilaisuuteen.

Kilpailuviikonloppu on lähtöjen osalta kaksipäiväinen ja muodostuu SJ-10, GT-15, GT-30 ja F4 luokissa neljästä startista, joista kisastartteja on päivittäin kaksi kutakin veneluokkaa kohden, eli yhteensä 8kpl. Viikonlopun aikana ajetaan siis yhteensä 16 lähtöä, vapaita harjoituksia sekä mahdolliset näytösajot mm. vesijeteillä ja e-foilingilla.

LUE LISÄÄ Rauman viikonlopusta TÄÄLTÄ.

race wknd rauma
race wknd rauma
Earlier Event: June 6
Salsa open air 6.6.2019