Back to All Events

Lord Est 10.7.2019 SHOW TIME KLO 21.00!

Vapaa pääsy.

Lord Est eli Tuomo Hiironmäki on suomalainen, Tampereelta kotoisin oleva rytmimusiikkiartisti. Lord Estin soundi ammentaa vaikutteita pääosin Karibian dancehall, soca- ja reggaerytmeistä. Hän tekee musiikkia yhdessä veljensä Uncle Tanin (Taneli Hiironmäki) kanssa. Yleinen työnjako on, että Lord Est sanoittaa kappaleet ja Uncle Tan säveltää ne. Lord Est on veljeksistä laulaja ja Uncle Tan kosketinsoittaja. Eri esiintymiskokoonpanoille on vakiintunut nimi Lord Est.

Lord Estin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Reggaerekka”, ”Hellä ori”, ”Sun vieres on lämmin” ja ”Vuosi vaihtuu” (mukana Mikael Gabriel). Lord Est on myös mukana Petri Nygårdin hittisinglellä ”Selvä päivä”.

Lord Estin kuudes albumi Ilo-olo ilmestyi 5. kesäkuuta 2015. Uusien kappaleiden lisäksi albumi sisältää myös singlet ”Hanat auki” (mukana Spekti), ”Jotain mukavaa”, ”Anna illan jatkuu” ja ”Kun sä astut huoneeseen (Richter)” (mukana Juju). Levyn tuotti MGI. Levyllä kuullaan myös Lord Estin veljen Uncle Tanin sävellyksiä.Katso lisää https://www.lordest.com/

Earlier Event: June 21
Juhannussauna
Later Event: July 17
Samae Koskinen 17.7.2019