Back to All Events

Elonkorjuu pe 9.8

ELONKORJUU YHTYE

 

                                                   – Perustettu Marraskuussa 1969

-          Osallistui Rockin ensimmäisiin S.M.- kisoihin tammikuussa 1970 tullen toiseksi. Kokoonpano oli Jukka Syrenius kitarat, Veli-Pekka Pessi Basso, Timi Hannukainen laulu, Rainer Koski rummut

-          Ensilevy, 1972 ”Harvest Time”, on tälläkin hetkellä kallein kotimainen Lp-levy. n. 800- 1500e, kunnosta riippuen. Kokoonpano Jukka Syrenius Kitarat. Veli-Pekka Pessi Basso.. Ilkka Poijärvi Urut, huilu, kitara Eero Rantasila Dr. Heikki Lajunen Voc.

-          Toinen LP, 1978 ”Flyin’high runnin’fast” on ehkä vielä harvinaisempi. Mukana J.S. Guit. V-P. Bass. Veikko Noutio Dr. Pekka Tyni Kosketinsoitt. Jari Perkiömäki Altosax, Juha Unkila Tenori sax. Simo Salminen Trump. Vesa Aaltonen Perc.

-          Bändi keikkaili ahkerasti koko -70 luvun (mm. Ruisrock-72ja Pori-jazz – 74,-75) tehden useita TV- ja Radionauhoja. (mm. Ylen arkistot). Bandissa vilahtivat em. lisäksi. Markku Johansson Trumpetti, Esko Heikkinen Trumpetti,  Seppo Tyni Guit, Hannu Nieminen Bass, Petri Heimolehto Altosax, Reijo Hannuksela Dr,  Pertti ”Pakeri ”Hannus sekä muita vierailevia artisteja.

-          1979 bandi meni tauolle, kukin tahollaan. Tauko venyi 24 vuoden mittaiseksi. Syrenius kurvaili Jukka Syrenius Bandin kanssa ympäri maailmaa, Jari Perkiömäki soitteli, opiskeli ja väitteli tohtoriksi, Jussi Reunamäki kasvoi isoksi, Veli-Pekka alkoi rakentaa laivoja siinä soiton sivussa  Pertti ”Pakeri” Hannus opiskeli papiksi, siis kaikki tekivät omia projektejaan.

-          v, 2003 EMI halusi julkaista bandin eka levyn cd-version. Bandi syntyi uudelleen ja julkaisi saman tien cd.llisen uutta materiaalia nimeltä ”Scumbag”. Bandissa jälleen J. Syrenius Guit, Voc, V-P. Pessi Bass. Pertti ”Pakeri” Hannus Rummut, Jussi Reunamäki Hammond B3 ja piano. Bandin musiikki koostuu suurelta osin edelleen J. Syreniuksen ja lisäksi Jussi Reunamäen teoksista. Mukana jotain covereita fiiliksen mukaan.

-          Bandi on keikkaillut siitä-asti melko tiiviisti, kiertäen suurimmilla klubeilla ja Festivaaleilla,

-          19.12.2009 bändi teki 40v. juhlakonserttinsa Porin Teatterissa. Tilaisuus taltioitiin ja siitä ilmestyi keväällä 2010 CD. nimeltään ”Scumbag goes to theatre”. Yhtye teki myös kiertueen eteläsuomessa.

-          Nyt matka jatkuu ja 2012 ilmestyi 4cd:n kokoelma, nimeltä ”SEASONS.

-          v.2015 julkaistiin uusin äänite nimeltä Footprints ja basistiksi tuli Tarmo Lehtonen. Pianossa

-          jälleen Pekka Tyni ja Jussi Reunamäki. Tämän levyn jälkeen bändin pianistiksi tuli Tuomo Vähäpesola

 -          Nykyinen kokoonpano: Jukka Syrenius Kitarat ja Laulu, Tarmo Lehtonen Basso, Zoltan Karpati; Rummut, Tuomo Vähäpesola Kosketinsoittimet ja Jari Perkiömäki Saksofonit,

     Lisätietoja www.elonkorjuu.fi , jukka.syrenius@dnainternet.net , tai 041 488 4565 J. Syrenius

Elonkorjuu50v-Mainos[4364].jpg